Persoonlijke informatie

Doe een schenkingof toezegging aan The Eliminate project door dit formulier in te vullen. Met een minimale donatie of toezegging van US$1250 redt of beschermt een Walter Zeller-lidmaatschap de levens van meer dan 690 moeders en hun toekomstige baby's. Andere donatiemogelijkheden bieden u de kans om 350, 175 of 100 levens te beschermen. Bezoek www.TheEliminateProject.org/individualgiving of www.TheEliminateProject.org/clubgiving voor meer informatie over schenkingsmogelijkheden voor clubs of individuen om The Eliminate project te ondersteunen.


  1. Ik woon buiten de VS

    Ik woon in de VS

  1. Ik woon buiten de VS

    Ik woon in de VS

Soort donatie

Selecteer het bedrag (US dollars)

Voor donaties: Selecteer bij “Beschrijving” hieronder “Walter Zeller-lidmaatschap” als u graag wilt dat uw donatie ten goede komt aan dit lidmaatschap. Indien u dit wenst, kunt u er ook voor kiezen uw donatie op een latere datum te laten bijdragen aan een Walter Zeller-lidmaatschap.


  1. begindatum: einddatum:

Voor toezeggingen: u kunt een Walter Zeller-lidmaatschap verkrijgen middels een eenmalige schenking van USD$1250 of door een toezegging van dit bedrag verspreid over twee of meerdere opeenvolgende jaren. Voor alle andere schenkingen hebben donoren maximaal vijf jaar de tijd om aan hun toezegging aan The Eliminate project te voldoen.


Selecteer de toezegging die u wilt doen (US dollars)
Waardering en andere informatie

Vul de volgende velden in zoals van toepassing. Indien u doneert in het kader van een Walter Zeller-lidmaatschap, vragen we u alle gegevens in te vullen zodat uw erkenning zo snel mogelijk verwerkt kan worden.Betaalgegevens Alle betalingsvelden zijn verplicht

Het factuuradres hierboven moet gelijk zijn aan het factuuradres voor de gebruikte creditcard. Alle creditcardtransacties worden verwerkt via onze beveiligde, gecodeerde processor, die voldoet aan de Payment Card Industry Data Security Standards (PCI-DSS).